Wie zijn wij?

Zet een paar vrouwen bij elkaar, open er een fles wijn bij, en je krijgt de meest fantastische ideeen! Een van die ideeen is de Celebrator.

Veel vrouwen hebben er wel eens aan gedacht, een vibrator op basis van een elektrische tandenborstel (een flink aantal vrouwen heeft zelfs de tandenborstel wel eens geprobeerd als speeltje, een net-niet geslaagd experiment in de meeste gevallen...) Zo ook wij.

Dit idee hebben wij meegenomen naar Iwan en Dimitri Gobel, twee bekende gezichten op de ontwerpers- en ondernemersmarkt. Iwan heeft zelfs in 2005 de prijs van Ondernemer van het Jaar in ontvangst mogen nemen. Deze mannen zijn met het idee aan de slag gegaan, en hebben van de Celebrator een conceptversie gemaakt.

Een concept zou geen concept zijn als het niet verbeterd ging worden. We hebben de Celebrator, in meerdere testfasen, een jaar lang laten testen door 500 verschillende vrouwen, en vervolgens verbeterd waar dat kon. Met als uitkomst een product dat zowel volgens ons als onze testers perfect is!

En daar is hij dan. De Celebrator. Een ludiek, makkelijk, effectief, vrouwelijk, maar vooral betaalbaar product. Vrouwelijk roze, discreet, mooi verpakt en op veel manieren te gebruiken... en de echte innovatie is natuurlijk dat-ie gewoon op de elektrische tandenborstel past!

Inmiddels wordt de Celebrator voorgeschreven door medisch seksuologen en is gekozen tot 1 van de 200 sterkste merken en producten uit Nederland (samen met onder anderen de microscoop en de CD).

De mensen achter de Celebrator

Iwan Gobel. Iwan is degene die het idee van de dames in een conceptversie heeft uitgewerkt. Tevens is hij degene die het product op de markt heeft gezet; hij heeft niet voor niets de prijs “Onderdernemer van het jaar” mogen ontvangen in 2005.

Dimitri Gobel is de broer van Iwan. Hij heeft het uiteindelijke ontwerp van de Celebrator op zich genomen. Daarnaast heeft hij nog meer ontwerpen gemaakt, waaronder de Burton sportscar (zie www.burtoncar.com), en de plaskruizen die op vrijwel ieder festival te vinden zijn.

 


Uw bestelling word geheel discreet verzonden

 

© Celebrator Nest Company BV 2005 - 2010 - Afbeeldingen door Jacqueline van Leeuwenstein - Website door InterXL

De Celebrator is beschermd en mag op geen enkele wijze worden gekopieerd. Naamsbescherming (nr. 1079703), idepot (nr. 1992), modelbescherming (nr. 81705-01) en patent bescherming (no. 1023491) kunt u vinden op de websites van de betreffende instanties. Indien nodig zullen wij alle mogelijke middelen aanwenden om ons product te beschermen tegen enige vorm van plagiaat.