Feiten en weetjes

Gemiddeld 33% van de vrouwen heeft moeite met het krijgen van het orgasme. Zodra daar een man bij komt kijken loopt het percentage zelfs op tot 50%. Als je er ook moeite mee hebt dan ben je dus echt niet de enige!

Maar hoe komt dit nou? In sommige gevallen kan het komen door stress, gene, te weinig tijd nemen voor jezelf, je niet kunnen ontspannen of je niet helemaal kunnen laten gaan. Maar wat wij vrouwen ook wel eens doen is zichzelf aan de kant zetten om te zorgen voor anderen. Dit heeft helaas ook uitwerking op het seksleven... En dat is natuurlijk erg jammer!

Wij vonden dat daar eens iets aan gedaan moest worden. Het is tijd dat iedere vrouw, ook al heeft ze weinig tijd, kan genieten van haar lichaam, en haar seksleven!

Onderzoek wijst uit dat van de dames die moeite hebben met het krijgen van een orgasme 82% geen moeite meer had met het gebruik van de Celebrator.

79% van de vrouwen vertelde ons dat ze het laagdrempelige en ongedwongen karakter van de Celebrator leuk vonden, waar andere seksartikelen soms de plank misslaan door soms nogal overweldigend of “porno-achtig” over te komen.

Kortom, de Celebrator is leuk, subtiel, smaakvol, lekker, discreet en gemaakt voor jou!

 


Uw bestelling word geheel discreet verzonden

 

© Celebrator Nest Company BV 2005 - 2010 - Afbeeldingen door Jacqueline van Leeuwenstein - Website door InterXL

De Celebrator is beschermd en mag op geen enkele wijze worden gekopieerd. Naamsbescherming (nr. 1079703), idepot (nr. 1992), modelbescherming (nr. 81705-01) en patent bescherming (no. 1023491) kunt u vinden op de websites van de betreffende instanties. Indien nodig zullen wij alle mogelijke middelen aanwenden om ons product te beschermen tegen enige vorm van plagiaat.