Hoe gebruik je de Celebrator?

Voor het optimale plezier met de Celebrator zijn een aantal dingen van belang. Relax, geniet en neem de tijd; het is jouw feestje. Wen aan de stimulaties en vibraties en warm rustig op.

Door de vorm van de Celebrator heeft iedere zijde weer een ander effect. Als je het prettiger vindt kan je de Celebrator ook gebruiken terwijl je je slip aan hebt, hierdoor voelen de trillingen minder heftig aan. Dus luister goed naar je lichaam en voel zelf aan hoe je de Celebrator het liefst gebruikt.

Een vrouw heeft vaak een heleboel dingen aan haar hoofd en is veel bezig met/voor andere mensen. Een belangrijk gegeven met betrekking tot het krijgen van een orgasme en het maximale genieten in je seksleven, is het concentreren op jezelf. Onthoud dat het allemaal voor jouw plezier is.

Natuurlijk kun je ook samen met een partner van de Celebrator genieten. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Laat romantiek, erotiek, vertrouwen, creativiteit en fun meespelen met de masserende vibraties.

 


Uw bestelling word geheel discreet verzonden

 

© Celebrator Nest Company BV 2005 - 2010 - Afbeeldingen door Jacqueline van Leeuwenstein - Website door InterXL

De Celebrator is beschermd en mag op geen enkele wijze worden gekopieerd. Naamsbescherming (nr. 1079703), idepot (nr. 1992), modelbescherming (nr. 81705-01) en patent bescherming (no. 1023491) kunt u vinden op de websites van de betreffende instanties. Indien nodig zullen wij alle mogelijke middelen aanwenden om ons product te beschermen tegen enige vorm van plagiaat.