Celebrator Motor Driver

Ja! Daar is-ie dan. De perfecte aanvulling op de Celebrator!

Nadat de Celebrator zelf tot in de puntjes geperfectioneerd was, was onze verbeterdrift nog niet uitgewoed. We zijn gaan kijken. Wat is er nog niet optimaal aan de gewone tandenborstel?

Een veelgehoorde reactie is dat het geluid toch storend is. Dus het eerste wat we hebben gedaan? Het geluid tot een minimum beperkt!

Daarnaast hoorden we vaak dat de Celebrator op een tandenborstel toch wel heel intens is, en niet te varieren. De uitkomst? Twee standen.

Wat veel vrouwen ook wel prettig bleken te vinden is het gebruik van de Celebrator onder de douche. Waterdicht? Check!

En nu, na veel testronden, is hij eindelijk klaar. We dopen hem de Celebrator Motor Driver. Onze enige, echte, eigen tandenborstel, perfect afgestemd op de Celebrator zelf. En helemaal fantastisch; je oude borstelkopjes kunnen er gewoon op. Je kunt hem dus gewoon op de wastafel zetten. Overigens betekent dat ook geen last meer van heren in huis die JOUW tandenborstel voorzien van een plakkerige koek tandpasta; het moge duidelijk zijn, de roze tandenborstel is van jou!

De Celebrator Motor Driver is nu verkrijgbaar. Met ready-to-rock Celebrator en een extra voorverpakte Celebrator. Prijs voor het hele pakket: 35,-, bestel hem snel!

 


Uw bestelling word geheel discreet verzonden

 

© Celebrator Nest Company BV 2005 - 2010 - Afbeeldingen door Jacqueline van Leeuwenstein - Website door InterXL

De Celebrator is beschermd en mag op geen enkele wijze worden gekopieerd. Naamsbescherming (nr. 1079703), idepot (nr. 1992), modelbescherming (nr. 81705-01) en patent bescherming (no. 1023491) kunt u vinden op de websites van de betreffende instanties. Indien nodig zullen wij alle mogelijke middelen aanwenden om ons product te beschermen tegen enige vorm van plagiaat.