Wederverkopers

De Celebrator is een revolutie op sexgebied. Ook u kunt profiteren van dit succes. Er zijn 3 mogelijkheden:

1) Verkoop via uw winkels. U koopt de celebrator in en verkoopt deze via uw eigen winkels. De marges zijn goed en worden beter naar gelang u meer besteld. Op dit moment kunt u kiezen voor een 3 stuks verpakking, een 10 stuks verpakking en een doos met 100 stuks. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

2) Als relatiegeschenk voor evenementen, beurzen, feesten, discotheken of ondeugend kerstpakket! U kunt kiezen voor losse celebrators of per 3 of 10 stuks verpakking. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

3) Verkoop via uw internetsite. Bij ons heeft u de mogelijkheid om grotere hoeveelheden in te kopen voor een sterk gereduceerde prijs, ook kunnen wij de logistieke afhandeling voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 


Uw bestelling word geheel discreet verzonden

 

© Celebrator Nest Company BV 2005 - 2010 - Afbeeldingen door Jacqueline van Leeuwenstein - Website door InterXL

De Celebrator is beschermd en mag op geen enkele wijze worden gekopieerd. Naamsbescherming (nr. 1079703), idepot (nr. 1992), modelbescherming (nr. 81705-01) en patent bescherming (no. 1023491) kunt u vinden op de websites van de betreffende instanties. Indien nodig zullen wij alle mogelijke middelen aanwenden om ons product te beschermen tegen enige vorm van plagiaat.