Heb je het al gehoord?

"In mijn vriendinnengroep is het altijd traditie geweest om seksspeeltjes te geven. De Celebrator is een uitkomst. Hij is goedkoop, in een mooie verpakking, lekker, makkelijk mee te nemen, en goed te verbergen voor broertjes! En we kunnen met elkaar bespreken op wat voor spannende plekjes we hem nu weer hebben gebruikt." Maxime, 18 jaar.

"Eindelijk had ik met de Celebrator een leuke manier gevonden om bij mijn vriendinnen het onderwerp ‘seks met jezelf’ bespreekbaar te maken. Alle terughoudendheid werd lachend uit het veld geruimd!" Barbara, 31 jaar.

"Ik gebruik de Celebrator nu al een jaar met heel veel plezier! Vroeger had ik altijd veel moeite met klaarkomen. Sinds de Celebrator gaat dat nu een stuk makkelijker! En het is een stuk hygienischer dan een gewone vibrator, het opzetstuk kan zelfs in de afwasmachine..." Carly, 37 jaar.

"De Celebrator werkt bij mij zo goed, dat ik dit wel aan mijn vriendinnen moest vertellen!" Debbie, 22 jaar.

"Ik ben al een tijd single en vind dat heerlijk. Alleen mijn seksleven is nogal onregelmatig. Ik vind het belangrijk toch plezier te hebben en daarin niet afhankelijk te zijn van een relatie. Nu ik de celebrator heb, weet ik dat ik me daar niet meer druk om hoef te maken!" M., 52 jaar

Zou je niet willen dat je met vriendinnen ongedwongen over seksspeeltjes kon praten? Je bent echt niet de enige. Probeer het maar eens, praat er eens met vriendinnen over, je zult zien dat jij niet de enige bent die zich bevrijd voelt. Op deze manier kun je elkaar zelfs adviseren en helpen. Het gebruik van een speeltje is juist een feest, geen taboe!

Ook in je seksleven kan de Celebrator een nieuwe, frisse wind betekenen. Maak het gebruik van speeltjes bespreekbaar! Op die manier kun je aan je partner aangeven wat je erg lekker vindt en wat minder lekker, waardoor jullie feestje nog intiemer, opwindender en spannender wordt!

(Even onder ons, veel mannen vinden het heerlijk als de vrouw aangeeft wat zij lekker vindt. Houd de beschrijvingen wel beknopt, of nog beter, doe het voor, om te voorkomen dat zijn ego gekrenkt wordt. En voordoen is nog eens hartstikke spannend ook!)

 


Uw bestelling word geheel discreet verzonden

 

© Celebrator Nest Company BV 2005 - 2010 - Afbeeldingen door Jacqueline van Leeuwenstein - Website door InterXL

De Celebrator is beschermd en mag op geen enkele wijze worden gekopieerd. Naamsbescherming (nr. 1079703), idepot (nr. 1992), modelbescherming (nr. 81705-01) en patent bescherming (no. 1023491) kunt u vinden op de websites van de betreffende instanties. Indien nodig zullen wij alle mogelijke middelen aanwenden om ons product te beschermen tegen enige vorm van plagiaat.